• Wonen in Gouda?

  Kerkbanken eruit zitbank erin? Wie wil dat nou niet, dachten ze bij Timpaan, “wonen in een oude kerk” midden in het oude stadshart van Gouda en volgens menigeen cultuurhistorisch waardevol. Maar de kogel is door de kerk; zoals we eigenlijk …..

 • Pakhuys

  Een te bebouwen vlekje op een splitsing dicht bij het centrum. Nu nog een oud bedrijfspand straks een appartementencomplex. Aan deze splitsing bevindt zich ook een supermarkt. De omgeving ziet er wat rommelig uit. Huidige plannen De complimenten aan de …..

 • Nieuwe starterswoningen in oude touwfabriek

  Na een moeizame start zijn de meeste starterswoningen uiteindelijk toch verkocht in de Oude Touwfabriek van Oudewater. Een oppervlakte van 43m2 voor 100.000 euro met een woonkamer (16m2) en slaapkamer (12m2) Waarom niet gekozen voor een hippe open loftachtige ruimte? …..

 • Winstgevende projectontwikkeling

  Voor een dubbeltje op de eerste rij maar wel de dubbele winst! Opgekocht in het kader van stadsvernieuwing en in de markt gezet voor de crises als “kluswoningen”. En wat blijkt; een aantal jaren later staan de zelfde woningen nog …..