Zojuist ontvangen…

 

 

Beste Jerome,

Je vroeg me om een reactie op je werk wat je voor mijn gedaan hebt. Hierbij;

Ik, als een oudere dame, aan de slag met techniek in huis…. Nou ben ik wel behoorlijk vitaal en sta mijn mannetje wel, maar toch.

Ik vond het fijn dat je geheel vrijblijvend en kosteloos wat advies gaf over de nieuwe CV ketel die ik nodig had. Ik vond de vragen die je had wel bijzonder; van heeft u nog meer verbouwplannen, tot en met hoe ik douchte. Terwijl de CV man mij verzekerde dat hij wel een keteltje had voor me(vrouwtje).

Ook weet ik weer wat meer over de techniek in huis; Je legde me duidelijk uit dat de boiler in de keuken zorgde voor warm water. Maar als ik de badkamer in de toekomst ging verbouwen om nog lekkerder te kunnen douchen, het beter was om een wat zwaardere ketel te nemen (iets met CW waarde). Je hebt me toen nog gewezen op de verschillende merken, en een betrouwbare monteur die alles keurig heeft geregeld.

Toen ik hoorde dat je ook badkamers kon ontwerpen heb ik, zoals je wellicht nog weet, je maar weer eens gebeld. Ook daar vroeg je me weer het hemd van mijn lijf (gelukkig niet letterlijk). Ik vond je opdracht om naar diverse sanitair speciaalzaken te gaan leerzaam. Ik kwam er daardoor beter achter wat ik mooi vond en lelijk vond. Uiteindelijk heb je met de foto’s, die ik had gemaakt, een mooi ontwerp voor mijn badkamer gemaakt. Je hebt me nog aan een goede installateur geholpen die alles heeft verbouwd. Toen er toch wat probleempjes waren met de afwerking heb je dit keurig voor mij opgelost.

Naschrift
Ondanks dat ik goede ervaringen had met de installateur gingen er een paar dingen niet goed met de verbouwing. Wat privé problemen van een van jongens die het moesten maken bleek de kern van het probleem. “Zelfs het beste paard van de stal maakt wel eens fouten” en dat geld ook voor deze installateur. Gelukkig heb ik goed contact met de eigenaar. Gezamenlijk zijn we er goed uit gekomen zodat ik hem weer met een gerust hart kan voorstellen voor een volgende klus.